English French German Italian Spanish

Mediji o Miljenku

Iz Švicarske, web portal:

http://www.croatia.ch/vijesti/080527.php

 

Duhovna energija, jača od fizičke snage

 

Prateći portal, naišli smo na Vaš članak od 19.01.2006. godine pod nazivom "Iznad granica mogućeg" - intervju sa gospodom Stjepanom Vrbanecom i Miljenkom Oberanom, renomiranim zagrebačkim bioterapeutima. Vaš članak nas je ponukao da vam napišemo slijedeće:

U razdoblju od 01.05. - 06.05.2008. boravio je u Švicarskoj gospodin ing. Miljenko Oberan, bioterapeut i iscjelitelj, koji djeluje pomoću energetskih moći s visoko osjetilnom percepcijom.

Boraveći kod svojih prijatelja, prezentirao je svoje bioterapeutske i iscjeliteljske moći u Salonu za fizioterapiju gospođe Miroslave Smiljanić u Untersiggenthalu. Gospodin Oberan je praktično prikazao i na taj način podario mnogim ljudima iscjeljujuće terapije, koje su nadilazile granice mogućeg i vjerojatnog.

Gospodina Miljenka Oberana smo pozvali u privatan posjet, da bi mu izrazili zahvalnost za pomoć koju je nama pružio, prilikom našeg posjeta u Zagrebu.

Nenadano i spontano, tih par dana boravka u Švicarskoj, gospodin Oberan sa svojim 20-godišnjim iskustvom pobudio je interes kod mnogih ljudi, koji su već nakon prve prezentacije, osjetili znatno poboljšanje svog općeg i zdravstvenog stanja.

Doživjeli smo niz konkretnih primjera iz prakse, pozitivnih reakcija od osoba koji su trpjele od različitih duševnih i tjelesnih tegoba.

Svojim duhovnim sposobnostima, polaganjem ruku na osobe koje su bile radoznale da na vlastitom tijelu spoznaju do sada nepoznato, samo je potvrdio svoju djelotvornu snagu svakom, tko mu se obratio za pomoć.

Iskreno se zahvaljujemo gospodinu Miljenku Oberanu što nam je omogućio spoznaju njegove moći nadilaženja granice mogućeg.

Na molbu sadašnjih i budućih prijatelja, gospodin Oberan će nas uskoro ponovno posjetiti i ponovno prezentirati i upoznati nas s novim moćima i sposobnostima.

Stoga bismo ovim tekstom željeli zamoliti uredništvo portala za objavljivanje ovog članka, kako bi čitateljima pružili mogućnost kontakta sa gospodinom Oberanom, prilikom njegovog slijedećeg posjeta.

"Ljudski duh je bitak sreće svake osobe. Kad pronađu sreću u sebi, spoznat će da je ona puno vrednija od materijalnih dobara."

Ing. Miljenko Oberan

Unaprijed se zahvaljujemo!

Sa štovanjem!

Jasminka i Dražen Silvaši
Kontakt telefoni: 056 288 01 32
078 661 34 63

18. svibanj, 2008.

 

Moja Sudbina, broj 7, srpanj 2009.g. ( vidi sliku u većoj rezoluciji )

 

 

Alter, broj 122, prosinac 2011.g. ( vidi sliku u većoj rezoluciji )

 

 

 

Alter, broj 133, listopad-prosinac 2013.g. ( vidi sliku u većoj rezoluciji )

 

 

Alter, broj 134, veljača-travanj 2014. ( vidi sliku u većoj rezoluciji )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alter, broj 135, lipanj-kolovoz 2014. ( vidi sliku u većoj rezoluciji )

 

 

 

Alter, broj 136, listopad-prosinac 2014. ( vidi sliku u većoj rezoluciji )

 

 

 

Alter ( vidi PDF u većoj rezoluciji )

 

govoriti-istinu

 

 

Alter, broj 141, veljača-travanj 2017. ( vidi sliku u većoj rezoluciji )

alter-141-mala

 

Alter Plus portal:

http://alter.plus/miljenko-oberan/